Lustrumdag

Op zaterdag 15 april viert het Keizerstads Jeugdorkest zijn vijfjarig bestaan met een Lustrumdag! Speel je een strijkinstrument, blaasinstrument of slagwerk en ben je tussen de 7 en 23 jaar? Dan ben je van harte welkom om met ons mee te spelen! Op de Lustrumdag studeren we een aantal stukken in die we diezelfde avond uitvoeren tijdens een klein concertje voor familie en vrienden. Verder zal er gedurende de dag natuurlijk tijd zijn om elkaar te leren kennen en gezellig met elkaar te eten. De dag vindt plaats in het Stedelijk Gymnasium Nijmegen. We beginnen om 10:30 uur en zullen rond 20:00 uur weer afsluiten.

Lijkt het je leuk om mee te spelen tijdens de Lustrumdag? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij sturen je dan tijdig alle benodigde informatie en bladmuziek. Je deelname aan de Lustrumdag is gratis.

Het KJO bestaat uit twee verschillende orkesten: het Juniorenorkest (7–16 jaar) en het Jeugdorkest (13–23 jaar). Na je aanmelding word je op basis van je leeftijd en speelervaring ingedeeld bij een van de twee orkesten.

Naast de Lustrumdag hebben we ook een feestelijk aandenken ter ere van ons vijfjarig bestaan: de KJO-lustrummok! Deze is online te bestellen voor €12,50. Als je hem uiterlijk op maandag 27 maart bestelt, kun je hem op de Lustrumdag ophalen.

Aanmeldformulier Lustrumdag

Contactgegevens

Speelervaring

Heb je eerder in een orkest gespeeld?

Overig

(Wijzigingen of afmeldingen graag per email naar bestuur@keizerstadsjeugdorkest.nl.)