Open repetities

Op zaterdag 8 en 15 september is iedereen van harte welkom bij onze open repetities!

Speel je een symfonisch instrument (viool, altviool, cello, contrabas, dwarsfluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn, trompet, trombone, tuba, harp of slagwerk)? Dan kun je meteen meespelen in het orkest als je wilt. Speel je nog geen instrument, of speel je een niet-symfonisch instrument (bijvoorbeeld piano, blokfluit of gitaar), maar lijkt het je wel leuk om in een orkest te spelen? Dan kun je verschillende instrumenten komen uitproberen om te zien wat er bij je past.

Tijd en plaats

Het KJO bestaat uit twee orkesten, ingedeeld naar leeftijd en speelervaring: het Juniorenorkest en het Jeugdorkest. De repetitietijden zijn als volgt:

Juniorenorkest 16:00 – 18:15   (met pauze)
Jeugdorkest 19:00 – 21:30   (met pauze)

De repetities van het KJO vinden plaats in de aula van het Stedelijk Gymnasium Nijmegen, Kronenburgersingel 269. Deze locatie bevindt zich op loopafstand van station Nijmegen Centraal.

Contact

Als je naar een open repetitie wilt komen, kun je je aanmelden via het aanmeldformulier op deze website; wij zorgen dan dat er bladmuziek voor je klaarligt. Ook zonder aanmelding mag je natuurlijk een kijkje komen nemen of mee komen spelen.

Voor meer informatie, of als je twijfelt welk orkest voor jou het geschiktst is, kun je contact met ons opnemen via bestuur@keizerstadsjeugdorkest.nl of 06-52085154.